Kuva Fingon henkilökunnasta.

Ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntija

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on lähes 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Haemme nyt Fingon toiminnan kehittämisen ja ennakoinnin vahvistukseksi kokenutta, osaavaa ja monipuolista asiantuntijaa. Kyseessä on vuoden 2022 loppuun kestävä sijaisuus, joka täytetään mahdollisimman pian.

Tehtävän sisältö

Ennakoinnin ja kehittämisen asiantuntijana vastaat Fingon ennakointityöstä ja sen kehittämisestä. Työsi fokuksessa on vuosina 2021-2022 erityisesti Fingon omien ennakointiprosessien rakentaminen ja henkilökunnan ennakointikyvykkyyksien vahvistaminen. Lisäksi olet konseptoimassa ja toteuttamassa Fingon jäsenistölle tarjottavia ennakointiin liittyviä palveluita; koulutuksia ja yhteisiä ennakointiprosesseja.

Lisäksi palvelet toiminnan kehittäjänä Fingon sisäisiä asiakkaita eli tarjoat asiantuntemustasi ihmiskeskeisessä kehittämisessä ja fasilitoinnissa talon muille yksiköille ja työntekijöille. Olet mukana kehittäjän ja fasilitaattorin roolissa yksittäisistä työpajoista laajoihin kehittämisprosesseihin.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on monipuolista ja vankkaa osaamista ja kokemusta ennakoinnista ja ihmiskeskeisestä kehittämisestä, mielellään järjestökontekstissa. Toivomme, että tunnet kehitysjärjestökenttää, ja ymmärrät sen tarpeita liittyen ennakointiin. Sinulla on erinomaiset palvelumuotoilu- ja fasilitointitaidot, etkä pelkää heittäytyä mukaan uusiin kehittämisprosesseihin. Lisäksi sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, mutta voit työskennellä vaivatta myös itsenäisesti. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän globaalin oikeudenmukaisuuden ja kehityskysymysten parissa. Pääset kehittämään Fingon ja koko kehitysjärjestökentän ennakointityötä yhdessä mukavien kollegojen kanssa.

Tarjoamme joustavat työajat, ja myös normaalitilanteessa hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 28.6.2021 mennessä osoitteeseen rekry@fingo.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsensuhteiden ja toiminnan kehittämisen johtaja Timo Lappalainen,

tel. +358 50 317 6700 tiistaina 22.6. klo 10-12 ja torstaina 24.6. klo 09-12.