Nollaseiska-blogi on kaikille avoin

Olisiko aika keskustella kehityspolitiikassa? Nollaseiska-blogi tarjoaa siihen oivan foorumin.

Teksti: Anna-Sofia Joro

Vihreiden uusi kehityspoliittinen blogi Nollaseiska on tutustumisen arvoinen. Blogi on avoin kaikille, niin kansalaisjärjestöaktiiveille kuin muiden puolueiden jäsenille. Kirjoituksissa ja keskusteluissa esitetyt mielipiteet eivät välttämättä vastaa vihreiden poliittisia linjauksia, eikä niin ole tarkoituskaan. Ajatuksena kun on käydä hyvää keskustelua ja etsiä uusi näkökulmia.
Tavoite on, että Nollaseiskasta kehkeytyisi aktiivinen ja vaikuttava foorumi Suomen kehityspoliittiselle keskustelulle. Blogi käsittelee kehityspolitiikkaa ja kehitysyhteistyötä laajasti: lisääntymisterveyttä, taloutta, nälkää tai ilmastopolitiikkaa – yhtä lailla globaalien linjausten kuin ruohonjuuritason työn näkökulmista.
Uusimmasta bloggauksesta vastaa Kepan ilmastoasioihin erikoistunut asiantuntija Tuuli Hakkarainen. Hän kirjoittaa Rio+20-seurantakokouksen kovista odotuksista.
Jos innostuit kirjoittamaan tai sinulta löytyy ideoita blogin aiheeksi, niin yhteyttä voi ottaa Vihreiden kansainvälisten asioiden päällikköön Tanja Remekseen: tanja.remes@vihreat.fi.
Tutustu Nollaseiskaan.