Kepa on lomalla 25.6.—29.7.

Kepan toimisto on suljettu juhannuksesta heinäkuun loppuun. Myös verkkosivumme ja Facebook-viestintämme hiljenee kesäksi, kun henkilöstö viettää kesälomiaan.

Teksti: Timo Lappalainen

Kevät on ollut kiireinen ja tulosta on tullut. Maailma kylässä -festari teki ennätyksiä joka rintamalla ja ympäri Suomen puhuttiin muuttoliikkeestä Mahdollisuuksien toreilla. Kepa.fi keräsi kävijäennätyksiä, eikä kuumiltakaan keskusteluilta vältytty.
Vielä aivan viime metreillä ennen lomia järjestimme Tax Justice Networkin ja ulkoministeriön kanssa veroparatiisitapahtuman, ja tätä kirjoitettaessa tiedottajamme ja viestintäjohtajamme vielä seuraavat kärppinä, mitä Rion kestävän kehityksen kokouksessa tapahtuu. Näin muutamia ponnisteluja mainitakseni.
Syksyllä tulemme kampanjoimaan ainakin ilmastokysymyksissä (uusia ideoita ei vielä paljasteta, mutta värikästä menoa on luvassa), ja jatkamme viestintä- ja kehityskasvatustuen tulevan hallinnollisen kodin selvittämistä. Myös muu toimintamme, kuten koulutus, vaikuttamistyö ja viestintä jatkavat tinkimättömällä linjallaan. Toimistomme Mekongilla, Mosambikissa, Nicaraguassa ja Tansaniassa jatkavat työtään kesän ylitse, sillä lomakaudet vaihtelevat maittain.
Aurinkoista, oikeudenmukaista ja rentouttavaa kesää niin Kepan jäsenille kuin kaikille Kepan muille ystävillekin.