Kuvassa VINGO-teltan vieraskirja
VINGOn vieraskirja täyttyi jäsenjärjestöläisten kiitoksista. Kuva: VINGOn vieraskirja täyttyi jäsenjärjestöläisten kiitoksista.

Jäsenet virkistyivät helteisen festariviikonlopun VINGOn suojissa

Kepan jäsenjärjestöt rentoutuivat omassa backstage-teltassaan Maailma kylässä -festivaalivilinän keskellä. Hieronta, kattavat tarjoilut ja muhkeat nojatuolit saivat kiitosta tänäkin vuonna.

Teksti: Heidi Saarinen Kuva: Heidi Saarinen

Kepan jäsenjärjestöjen taukoteltta VINGO (Very Important NGO) veti tänäkin vuonna runsaasti näytteilleasettajia ja tarjosi levähdyksen paahteiseen festarivilinään. Ensimmäiset vieraat tulivat jo aamukahveille purkamaan festarijännitystään. Teltta sijaitsi festarialueen laidalla, sopivan etäisyyden päässä hälinästä. Järjestöt kehuivat jämptisti mietittyä kierrätystä sekä biohajoavia astioita. ”Kuninkaalliseksi keitaaksi” kuvailtu VINGO tarjosi jäsenille hierontaa ja virvokkeita.

”Uuh, mikä luksusteltta! Tulin hakemaan kahvia, mutta pääsin peruutusvuorolle hierontaan. Olen ollut Maailma kylässä -festivaaleilla aktivistina, töissä, juontajana ja milloin missäkin, mutta tämä oli tähän asti paras backstage-teltta”, kiittää jäsenjärjestöläinen.

Ja luksustahan järjestöt ansaitsevatkin! Ovathan kansalaisjärjestöt väsymättömiä tienraivaajia ja muutosagentteja yhteisessä unelmassa tehdä maailmasta parempi paikka. Maailma kylässä-festivaalin ainutlaatuisuus ja järjestöjen innokkuus on vuosi vuodelta huikeampaa. On upeaa nähdä, kuinka laaja kirjo erilaisia toimijoita työskentelee erilaisin metodein globaalin moninaisuuden ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Kepan globaalikasvatustiimi haluaa kiittää jokaista teltassa vieraillutta vierasta. Nähdään taas ensi vuonna!