Maailma kylässä -festivaalin vapaaehtoiset poseeraavat kameralle.
Kuva: Sami Sorasalmi / Maailma kylässä -festivaali.

Tule vapaaehtoiseksi tai katutaide-esiintyjäksi Maailma kylässä -festarille

Maailma kylässä -festivaalin vapaaehtoisten haku on avautunut. Festarin Katutaidealueelle haetaan monenlaisia harrastelijaryhmiä esiintymään. Vielä ehdit ilmoittautua näytteilleasettajaksi tai varata ilmoitustilaa festarilehdestä.

Koe kevään värikkäin tapahtuma osana festaritiimiä. Vapaaehtoiset osallistuvat festivaalin toteutukseen esimerkiksi ohjelmatuotannossa, asiakaspalvelussa, artisti- ja henkilökuntakahvilassa, alueen viihtyvyydestä huolehtimisessa sekä somistus-, rakennus- ja purkutöiden parissa. Festivaalin vapaaehtoisena saat kokemusta tapahtuma-alalta, tutustut samanhenkisiin ihmisiin ja olet mukana luomassa iloista festivaalitunnelmaa!

Haku vapaaehtoistehtäviin kevään 2024 festivaalille on avoinna 8.5. asti. Mitä aikaisemmin haet, sitä paremmin voimme huomioida toiveesi vapaaehtoistehtävistä. Kaikkien maaliskuun aikana hakeneiden kesken arvotaan 10 kangaskassia, jotka on valmistettu edellisten festivaalien banderolleista. Toimimalla festivaalin vapaaehtoisena annat konkreettisen panoksen paremman maailman puolesta. Hae vapaaehtoiseksi, sinua tarvitaan! 

Tule esiintyjäksi Katutaidealueelle

Rakastatko esiintymistä? Onko tanssiryhmälläsi intoa tulla uuden yleisön nähtäväksi tai löytyykö bändiltäsi tuore biisi, joka odottaa vielä kuulijaa? Haemme katutaiteilijoita ja harrasteryhmiä esiintymään festarin Katutaidealueelle.Lavalle mahtuu kaikenlaisia esiintyjiä ja esityksiä taidesuuntaukseen katsomatta. Hae katutaide-esiintyjäksi 14.4. mennessä.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi auki vielä kaksi viikkoa

Näytteilleasettajien, ruoka- sekä basaarimyyjien ilmoittautuminen on avoinna 29.2. asti, vielä ehdit ilmoittautumaan! Mainostilaa festivaalilehdestä ja alueen screeneiltä voi varata 27.3. asti. Maailma kylässä -festivaalilehti 2024 julkaistaan Helsingin Sanomien välissä laajalla 95 000 kappaleen jakelulla lauantaina 18.5.2024. Festivaalialueen screenien kautta tavoitat kymmenet tuhannet festivaalikävijät.

Rohkeus muuttaa maailmaa – Maailma kylässä -festivaali 25.–26.5.2024 Suvilahti, Helsinki 

maailmakylassa.fi
Pressikuvat Flickristä
Facebook
X
Instagram 
Tilaa uutiskirje
#MaailmaKylässä #Rohkeus

Lisätiedot 

Vapaaehtoiset: Jaana Viirimäki, jaana.viirimaki@fingo.fi
Katutaidealue: Laura Heikkinen, laura.heikkinen@maailmakylassa.fi
Kumppanuudet, mainostilat: Marjo Martin, marjo.martin@fingo.fi, +358 50 317 6694 
Näytteilleasettajat: Maria Hopponen, maria.hopponen@fingo.fi, +358 50 317 6742

Maailma kylässä on vuodesta 1995 alkaen järjestetty kestävän kehityksen festivaali, joka käy keskustelua ajankohtaisista globaaleista aiheista ja herättelee ihmisiä toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Kymmeniä tuhansia ihmisiä ja satoja organisaatioita keräävä kansainvälinen ilmaistapahtuma järjestetään 25.–26.5.2024 Helsingin Suvilahdessa teemalla Rohkeus. Festivaalin arvot ovat: monimuotoisuus, innostavuus, yhdenvertaisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tuottaja on Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö. Pääyhteistyökumppaneita ovat Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-toimisto, Kirkon Ulkomaanapu ja Maailman Kuvalehti.