3D kartta Maailma kylässä -festivaalin alueesta Suvilahdessa.
Kuvitus: Julia Tavast

Tule Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajaksi – ilmoittautuminen avattu

Ensi kevään Maailma kylässä -festivaali järjestetään toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.–28.5. Helsingin Suvilahdessa teemalla Muutosvoima! Kestävän kehityksen suurtapahtuma tulee pitkästä aikaa kokonaisvaltaisessa muodossaan: monipuolisena, kaksipäiväisenä koko kansan festivaalina, joka kokoaa yhteen sadat näytteilleasettajat ja myyjät, kymmenet ohjelmanumerot puheista musiikkiin sekä kymmenet tuhannet ihmiset ainutlaatuiseen festivaalitunnelmaan.

Haemme nyt näytteilleasettajia, kumppaneita ja mainostajia kertomaan toiminnastaan paremman maailman puolesta, ruokamyyjiä myymään ekologisia herkkuja eri puolilta maailmaa ja basaarimyyjiä eettisesti tuotettuine käsityö- ja designtuotteineen.

Näytteilleasettajapaikkoja on tarjolla pienistä pöytäpaikoista isoihin telttapaikkoihin. Myös erilaisia kumppanuusvaihtoehtoja on monia, tutustu muun muassa sisältöyhteistyöhön. Lue lisää ruokamyyjäksi hakemisesta sekä muista näytteilleasettajavaihtoehdoista.

Early Bird -alennus 22.12. asti

Maailma kylässä -festivaalin hinnastoon, alustavaan aluekarttaan, osallistumisehtoihin sekä mainostilojen mediakortteihin voi tutustua hinnasto-sivulla. Festivaalilehti julkaistaan lauantaina 20.5.2023 Helsingin Sanomien liitteenä 103 000 kappaleen painoksella. Screenit tavoittavat erinomaisesti kymmenet tuhannet festivaalikävijät viikonlopun aikana. Näytteilleasettajat ja kumppanit saavat mainostiloista 40 prosentin alennuksen ja kaikki 22.12. mennessä ilmoittautuvat saavat viiden prosentin Early bird -alennuksen näytteilleasettajapaikasta.

Näytteilleasettajaksi ilmoittaudutaan ja mainostilavaraukset tehdään rekisterin kautta festivaalin verkkosivuilla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Teemana Muutosvoima!

Eriarvoistuminen ja epäoikeudenmukaisuus ovat nousussa. Ihmisoikeuksia loukataan ja vapaan kansalaisyhteiskunnan toimintaa rajoitetaan. Ilmastonmuutos haastaa ihmiskuntaa päivä päivältä enemmän. Meitä kaikkia tarvitaan kääntämään maapallon kurssia. Uskomme, että pystymme siihen, mutta vain toimimalla yhdessä. Maailma kylässä -festivaali kokoaa yhteen maapallon tulevaisuudesta kiinnostuneet yksilöt ja yhteisöt ratkaisujen ja tekojen äärelle toukokuussa 2023. Tule mukaan muuttamaan maailmaa ja rakentamaan yhteistä muutosvoimaa!

Tilaamalla festivaalin uutiskirjeen pysyt parhaiten mukana festivaalituotannon ja ohjelman julkaisuissa.

Lisätiedot
Näytteilleasettajat ja alue: Maria Hopponen, maria.hopponen@fingo.fi, +358 50 317 6742
Yhteistyökumppanit: Marjo Martin, marjo.martin@fingo.fi, +358 50 317 6694
Ohjelma: Johanna Eurakoski, johanna.eurakoski@fingo.fi, +358 50 317 6696
Viestintä: Nelli Korpi, nelli.korpi@fingo.fi, +358 50 317 6698

Maailma kylässä on vuodesta 1995 alkaen järjestetty kestävän kehityksen festivaali, joka käy keskustelua ajankohtaisista globaaleista aiheista ja herättelee ihmisiä toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Kymmeniä tuhansia ihmisiä ja satoja organisaatioita keräävä kansainvälinen ilmaistapahtuma järjestetään 27.–28.5.2023 Helsingin Suvilahdessa teemalla Muutosvoima! Pääjärjestäjä on Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö.