1. maaliskuu 2024
Tapahtuma

Verotus ja globaali oikeudenmukaisuus -työryhmä (1.3.)

Verotus ja globaali oikeudenmukaisuus -työryhmän (Vego) tapaamisissa alustetaan ja keskustellaan aihepiiriin liittyvistä ajankohtaisista kansallisista ja kansainvälisistä poliittisista prosesseista sekä niihin liittyvistä järjestöaktiviteeteista. Ryhmä tekee yhdessä myös vaikuttamistyötä ja järjestää kaikille…

Työryhmä / verkosto

Aloituspäivä ja aika 01.03.2024 - 10:00
Päättymispäivä ja aika 01.03.2024 - 11:00
Ilmoittaudu viimeistään 01.03.2024 - 23:59
Paikka Teams
Maksu Maksuton
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Verotus ja globaali oikeudenmukaisuus -työryhmän (Vego) tapaamisissa alustetaan ja keskustellaan aihepiiriin liittyvistä ajankohtaisista kansallisista ja kansainvälisistä poliittisista prosesseista sekä niihin liittyvistä järjestöaktiviteeteista. Ryhmä tekee yhdessä myös vaikuttamistyötä ja järjestää kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia. Ryhmässä on mukana järjestötoimijoita ja tutkijoita.

Työryhmän ajankohtaisia kuulumisia on Fingon nettisivuilla täällä

Tässä 1.3. tapaamisessa on aiheena etenkin YK:n roolin vahvistaminen globaalissa veropolitiikassa: kuulumisia prosessin etenemisestä YK:ssä ja kansainvälisestä järjestövaikuttamisesta sekä suunnittelua Vegon kevään aktiviteeteista.    

Työryhmään tai sen yksittäisiin kokouksiin ovat kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleita! Ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aihepiiristä. 

Lisätietoa: Outi Hakkarainen (outi.hakkarainen@fingo.fi, puh. 050 – 317 6728)