20. syyskuu 2022
Tapahtuma

Vastuullinen varainhankinta – verkkokurssi

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 20.09.2022 - 17:00
Päättymispäivä ja aika 20.09.2022 - 20:00
Paikka Verkossa
Kieli Suomi
Järjestäjä Opintokeskus Visio

Tällä kurssilla syvennytään yhdistysten mahdollisuuksiin varainhankinnassa ja erityisesti siihen, millaisia vastuullisuuteen liittyviä aspekteja varainhankinnassa tulisi ottaa huomioon. Kuinka yhdistyksen tulovirtaa voisi kasvattaa varainhankinnan avulla? Kuinka varainhankinnan voisi suunnitella ja toteuttaa vastuullisella tavalla?

SISÄLTÖ

  • Erilaiset varainhankinnan tavat
  • Varainhankinta käytännössä
  • Lainsäädännön asettamat velvoitteet varainhankintaan
  • Vastuullisen varainhankinnan ulottuvuudet – mitä, milloin, miten ja miksi on huomioitava, kun suunnitellaan ja toteutetaan vastuullista varainhankintaa
  • Konkreettisia esimerkkejä vastuullisesta varainhankinnasta

Kohderyhmä

Yhdistysten työntekijät, hallitusten jäsenet ja muut yhdistysaktiivit tai vastuullisesta varainhankinnasta kiinnostuneet 

TOTEUTUS

verkossa (Zoom). Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään osallistujille.Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan huoneentauluun täällä.

KOULUTTAJA

Rahoitusjohtaja Ritka Harju

HINTA

50 €.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.