7. kesäkuu 2023
Tapahtuma

Vaikuta somessa

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 07.06.2023 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 07.06.2023 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 25.05.2023 - 23:59
Paikka Etänä, linkki lähetetään ilmoittautuneille
Yhteystiedot Anni Vihriälä, anni.vihriala@fingo.fi
Maksu Maksullinen
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Miten tehdä sosiaalisen median strategia, mitä se pitää sisällään ja miten käytännössä päästä alkuun? Entä mitkä kanavat voisivat olla juuri sinun järjestöllesi sopivimmat? Mitä uutuuksia eri kanavilla on juuri nyt?

Fingon järjestämä Vaikuta somessa -koulutus pureutuu siihen, miten sosiaalisessa mediassa voidaan tehdä vaikuttavaa viestintää ja mitä mahdollisuuksia eri kanavat tarjoavat järjestöille. Koulutuksessa käsitellään sitä, mikä toimii missäkin kanavassa ja millaisia niiden käyttäjät ovat. Koulutuksessa käydään käytännön esimerkeillä läpi sitä, millaista sisältöä eri kanavissa kannattaisi kokeilla. Saat vinkkejä myös ilmaistentyökalujen hyödyntämiseen.  

Koulutuksen tavoitteet ovat:

  • Osallistuja osaa tehdä kevyen sosiaalisen median strategian
  • Osallistuja ymmärtää eri somekanavien mahdollisuuksia oman järjestön työlle
  • Osallistuja saa vinkkejä muiden järjestöjen someviestinnästä sekä sparrausta omaansa

Koulutus on suunnattu Fingon jäsenjärjestötoimijoille, jotka käyttävät järjestönsä sometilejä. On hyvä, että sinulla on jo vähän käytännön kokemusta järjestösi sometilien käyttämisestä, mutta koulutukseen osallistuminen ei edellytä vahvaa someviestinnän osaamista.

Kouluttajana toimii Fingon digitaalisen viestinnän asiantuntija Doris Hakkarainen. Someviestinnässä Dorikselle erityisen tärkeää on aito vuorovaikutus ja hyödyllisen sisällön tuottaminen. Myös koukuttavat kissavideot voivat olla tätä. Tule mukaan oppimaan somestrategian tekemistä sekä päivittämään tietosi eri somekanavien mahdollisuuksista! 

Valmennus on osa Fingon Voimaa vaikuttamiseen ja viestintään -oppimiskokonaisuutta.