7. lokakuu 2022
Tapahtuma

Työpaja E: Viestintä- ja globaalikasvatushankkeen (VGK) suunnittelu ja tavoitteet

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 07.10.2022 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 07.10.2022 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 04.10.2022 - 00:00
Paikka Etätilaisuus Zoomissa
Järjestäjä Fingo

Onko järjestösi hakemassa ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustukea (VGK)? Haluatko oppia lisää globaalikasvatushankkeiden suunnittelusta ja tavoitteiden asettamisesta?  Tule mukaan perehtymään VGK-hankkeiden suunnittelun syvimpään ytimeen!

Työpajassa käydään läpi hankesuunnittelun keskeiset periaatteet ja työkalut (ml. tuloskehikko) sekä tutustutaan muuan muassa hankkeiden vaikuttavuuteen, tulosperustaisuuteen, kestävyyteen sekä riskienhallintaan. Työpajan jälkeen osallistujat ymmärtävät hankesuunnittelun periaatteet ja osaavat muodostaa tavoitteet omille viestintä- ja globaalikasvatushankkeilleen.

Kouluttajana toimii kehitysyhteistyön asiantuntija Veera Pensala. Veera on työskennellyt viestintä- ja globaalikasvatushankkeiden parissa 20 vuotta sekä järjestötyössä hankkeiden suunnittelijana ja toteuttajana, että oman yrityksensä kautta useiden VGK-hankkeiden arvioitsijana ja kouluttajana. Veera toteutti muun muassa ulkoministeriön viimeisimmän VGK-tuen evaluaation.

Koulutuksen hinta on 25 euroa Fingon jäsenjärjestöiltä, 50 euroa muilta järjestöiltä ja 100 euroa muilta toimijoilta. Koulutus järjestetään etätilaisuutena Zoomissa.

Koulutus on osa Fingon Syvyyttä uudistuvaan globaalikasvatukseen -oppimiskokonaisuutta.