9. marraskuu 2023
Tapahtuma

Työpaja E: Kehitysyhteistyöhankkeen budjetointi

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 09.11.2023 - 12:30
Päättymispäivä ja aika 09.11.2023 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 07.11.2023 - 23:59
Paikka Verkossa, linkki lähetetään ilmoittautuneille
Yhteystiedot Saana Ylikruuvi, saana.ylikruuvi@fingo.fi
Maksu Maksullinen
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Tule ottamaan kehitysyhteistyön hankehallinto haltuun! Tässä työpajassa pääset syventymään kehitysyhteistyöhankkeiden budjetin suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Koulutus on osa Kehitysyhteistyön hankehallinnon perusteet-oppimiskokonaisuuden 

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat ymmärtävät kehitysyhteistyöhankkeen budjetoinnin keskeiset periaatteet ja osaavat tehdä hankkeelle tarkoituksenmukaisen budjetin.  

Kouluttajana työpajassa toimii Veera Pensala, jolla on pitkä kokemus kehitysyhteistyön alalta niin hanke- kuin ohjelmatason työskentelystä. 

Työpajan kesto on kolme (3) tuntia ja se järjestetään klo 12:30-15:30 Zoomissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille. 

Työpajan hinta Fingon jäsenille on 25€, muille järjestöille 50€ ja muille toimijoille 100€. Haluamme, että kaikillla kehitysyhteistyötä tekevillä ja suunnittelevilla Fingon jäsenjärjestöillä on mahdollisuudet osallistua oppimiskokonaisuuteen. Mikäli siis tulet pienestä Fingon jäsenjärjestöstä ja työpajan osallistumismaksu on kynnyskysymys osallistumisellesi, ota yhteyttä Fingon koulutustiimiin osoitteessa:  koulutus@fingo.fi.

Ennen työpajaan osallistumista tutustuthan tähän ennakkomateriaaliin Kehitysyhteistyön hankehallinto -verkkokurssilla:

5.2 Taloushallinto