8. lokakuu 2022
Tapahtuma

Suomea luonnossa: Luontolähtöiset menetelmät suomen kielen opetuksessa

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 08.10.2022 - 10:00
Päättymispäivä ja aika 08.10.2022 - 14:00
Paikka Helsingin keskuspuisto, Maunulan ulkoilumajan ympäristö
Järjestäjä Opintokeskus Visio

Suomea luonnossa: Luontolähtöiset menetelmät suomen kielen opetuksessa -kurssilla tutustutaan erilaisiin menetelmiin, joiden avulla suomen kielen opetusta voi siirtää ulos luokkahuoneesta. Kurssilta saat vinkkejä luonnossa toteutettaviin opetushetkiin, joita kukin voi toteuttaa jatkossa omassa työssään tai vapaaehtoistehtävässään. Opetushetket voivat olla oppitunnin mittaisia kokonaisuuksia tai yksittäisiä, opetuksen lomaan vietäviä harjoitteita.

KOHDERYHMÄ

Koulutus on suunnattu etenkin alkavan tason (tasot 0–A2) suomen kieltä aikuisille maahanmuuttaneille opettaville henkilöille. Kurssi soveltuu kuitenkin myös muille, joita kiinnostaa luontolähtöisten menetelmien hyödyntäminen osana suomen kielen opetusta.

KOULUTTAJA

Luokanopettaja, ympäristökasvattaja Sanna Jahkola, Ulko-opet ry.

PAIKKA

Helsingin keskuspuisto, Maunulan ulkoilumajan ympäristö, Metsäläntie 9, 00620 Helsinki.

Tarkemmat ohjeet saapumiselle löydät kurssikirjeessä, joka lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

HINTA

15–20€ / osallistuja.

Työttömät ja pitkäaikaislomautetut, maahanmuuttaneet, opiskelijat, eläkeläiset ja Vihreän Sivistysliiton jäsen- ja kumppanijärjestöjen edustajat ovat oikeutettuja 25%:n alennukseen kurssimaksusta.

MUUTA

Turvallisen tilan periaatteet Opintokeskus Vision koulutuksissa

Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, mikä tarkoittaa, että kaikenlainen syrjintä, häirintä ja epäasiallinen käytös on kielletty. Voit tutustua Vision turvallisemman tilan huoneentauluun täällä.