23. marraskuu 2022
Tapahtuma

Sukupuolten tasa-arvoa ja ihmiskauppaa ehkäisevää vapaaehtoistyötä – uusien ilta

Tervetuloa FinnWID – Naiset kehitystyössä ry:n uusien iltaan!

Muu tapahtuma

Aloituspäivä ja aika 23.11.2022 - 18:00
Päättymispäivä ja aika 23.11.2022 - 19:30
Ilmoittaudu viimeistään 22.11.2022 - 00:00
Paikka Fingon järjestötilat, Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki, 2. kerros
Kieli suomi
Yhteystiedot info@finnwid.fi
Järjestäjä FinnWID - Naiset kehitystyössä ry

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 22.11.2022 mennessä: info@finnwid.fi

FinnWID – Naiset kehitystyössä ry tekee työtä ihmiskaupan ehkäisemiseksi ja hakee toimintaansa mukaan uusia kehityskysymyksistä ja sukupuolten tasa-arvosta kiinnostuneita vapaaehtoisia. 

Järjestön toiminnassa on aktiivisesti mukana noin 20 eri alojen osaajaa. Meille on tärkeää, että pääset tekemään itsellesi merkityksellisiä tehtäviä kannustavassa ja hyvässä seurassa. Voit osallistua juuri sen verran kuin sinulle sopii, kehittää toimintaa ja hankkia itsellesi uusia taitoja.

Tällä hetkellä kaipaamme tekijöitä, suunnittelijoita ja koordinaattoreita erityisesti seuraaviin toimintoihin:

1. Varainhankinta

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia varainkeruun muotoja, oppimaan hankehakemusten tekemistä tai kehittämään yritysvarainhankintaamme. Varoja kerätään erityisesti ihmiskauppaa ennaltaehkäisevään työhön Nigeriassa.

2. Viestintä

Voit osallistua somepäivitysten tekemiseen, kirjoittaa blogitekstin tai osallistua uutiskirjeen kirjoittamiseen. Etsimme erityisesti Instagramin kehittämisestä innostuvaa osaajaa. Voit tutustua viestintäämme: https://www.facebook.com/FinnWID/ ja www.facebook.com/toisenlaisiatarinoita/.

3. Yhteistyö ja viestiminen nigerialaisen kumppanijärjestömme kanssa

Tule mukaan suunnittelemaan ja koordinoimaan nuorten naisten toimeentuloa ja koulutusta vahvistavaa työtä Nigeriassa. Pidämme säännöllisesti yhteyttä kumppanijärjestöömme ja seuraamme koulutusten edistymistä ja niiden vaikutuksia.

Myös FinnWIDin hallitukseen tarvitaan joka vuosi uusia jäseniä. 

Seuraava hallitus valitaan vuosikokouksessa vuoden 2023 alussa.

Tervetuloa kuulemaan lisää työstämme sekä vapaaehtoismahdollisuuksista! Lue lisää yhdistyksestämme sekä ihmiskaupan vastaisesta työstämme: www.finnwid.fi ja www.toisenlaisiatarinoita.fi