11. lokakuu 2022
Tapahtuma

Kuukautisköyhyys Suomessa-webinaari Tyttöjen päivänä

Webinaari

Aloituspäivä ja aika 11.10.2022 - 17:00
Järjestäjä #NMSD-hankeryhmä, Suomen Partiolaiset

Tiistaina 11.10. vietetään Kansainvälistä tyttöjen päivää ja sen kunniaksi #NMSD

-projekti järjestää webinaarin aiheesta Kuukautisköyhyys Suomessa. Vierailevaksi puhujaksi tapahtumaan saapuu Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja sekä yksi Maksuttomat menkat -aloitteen tekijöistä Fatim Diarra (vihr.). ✨

Mikä #NMSD? Kyseessä on Suomen Partiolaisten nelivuotinen kehitysyhteistyöprojekti, No Missed School Days, joka yhteistyössä Ugandan partiojärjestöjen kanssa rikkoo menkkatabuja, normalisoi kuukautisia ja edistää sukupuolten tasa-arvoa molemmissa maissa. 

Webinaarissa puhumme muun muassa siitä mitä kuukautisköyhyydellä tarkoitetaan ja kuinka se näkyy Suomessa. Saamme myös kuulla lisää Maksuttomat menkat -aloitteesta Helsingin kaupungissa ja miten aloite etenee tällä hetkellä. 

Tilaisuuden lopuksi osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Näitä on mahdollista myös jättää ennakkoon ilmoittautumislomakkeelle.

Osallistumislinkki webinaariin lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille, joten muistathan täyttää ilmoittautumislomakkeen ennen tapahtuman alkua!

Aika: Tiistai 11.10. klo 17.00
Paikka: Teams

Tervetuloa linjoille!