3. joulukuu 2022
Tapahtuma

Koulutus vapaaehtoistyöstä tyttöjen ja naisten hyväksi

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 03.12.2022 - 10:00
Päättymispäivä ja aika 03.12.2022 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 30.11.2022 - 00:00

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö tyttöjen ja naisten hyväksi?

Helsingin NNKY toimii pääkaupunkiseudulla tyttöjen, nuorten ja eri-ikäisten naisten parissa. Teemme aktiivisesti tyttötyötä ja kehitämme nuorten naisten johtajuutta. Tyttöjen oma turvallinen tila Queendom löytyy Rastilasta ja Töölössä Ottilia-salissamme kokoontuvat erilaiset kerhot ja vertaisryhmät. Kaikkea toimintaamme yhdistää yhteinen tavoite tukea tyttöjen ja naisten hyvinvointia, tasa-arvoa ja johtajuutta.

Etsimme nyt joukkoomme uusia eri-ikäisiä ja moninaisista taustoista tulevia vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena voit esimerkiksi tulla auttamaan erilaisissa tapahtumissa, alkaa ohjaamaan ryhmää, osallistua tyttötyön näkyväksi tekemiseen viestinnässä tai edistää yhdistystoimintaa hallituksessa. Vapaaehtoistyölle ei ole mitään osaamis- tai kielitaitovaatimuksia vaan tehtävä sovitetaan vapaaehtoisen toiveisiin. Meiltä löytyy jokaiselle merkityksellistä vapaaehtoistyötä, tyttötyössä ja yhdistystoiminnassa.

Kutsumme nyt kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet vapaaehtoisten koulutukseen lauantaina 3.12. klo 10-16.

Koulutuksessa saat lisää tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. Koulutuksen teemoja ovat tyttöjen ja naisten hyvinvointi, seksuaalisuus ja turvallisempi tila. Päivään sisältyy ilmainen lounas ravintolassa. Koulutus järjestetään Queendomissa – Tyttöjen ja nuorten naisten olohuoneella Rastilassa, osoitteessa Retkeilijänkatu 7A, Helsinki.

Ilmianna itsesi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.11. jasmiina.helenius@hnnky.fi, puh. 045 8600 922.

Lämpimästi tervetuloa mukaan paikalliseen ja kansainväliseen toimintaan tyttöjen ja naisten hyväksi!

www.hnnky.fi, olemme myös Instassa, TikTokissa ja Facebookissa.