22. syyskuu 2022
Tapahtuma

Kolibrí Festivaali

Kolibrí Festivaali on taiteellinen, monikulttuurinen, ilmainen ja ainutlaatuinen lasten festivaali koko perheelle.

Muu tapahtuma

Aloituspäivä ja aika 22.09.2022 - 00:00
Päättymispäivä ja aika 01.10.2022 - 00:00

Kolibrí Festivaali pidetään tänä vuonna 11:nnen kerran, 22.9.-1.10.2022. Kolibrí kannustaa luovuuteen ja monimuotoisuuteen työpajoin, konsertein, tarinankerrontatapahtumin ja esityksin Sellon kirjastossa, Lastenkulttuurikeskus Pessissä ja Annantalossa.

Kolibrí tarjoaa myös kutsutun taiteilijan, Juan Palminon teosten kauniin näyttelyn. Kolibrí Festivaali on monitieteinen, monikulttuurinen ja ilmainen sekä kaikille avoin festivaali koko perheelle.

Kolibrí Festivaali 2022 juhlii ihmettelyä ja hämmennystä. Ne toimivat oppaina lapsuusaikaan, luontoyhteyteen, tieteeseen, kulttuuriin, oppimisen aikaan, unohtamiseenja palautumiseen uteliaan hämmennyksen tilaan.

Vieraamme, Juan Palomino, on merkittävä meksikolainen kuvittaja, joka on kuvittanut lastenkirjoja vuodesta 2008 lähtien. Hän on työskennellyt yhteistyössä meksikolaisten ja espanjalaisten kustantajien kanssa. Kolibrí Festivaalin aikana tutustut Juanin hämmästyttävään lahjakkuuteen hänen töitään esittelevän näyttelyn kautta sekä visuaalista kieltä tutkivissa lasten työpajoissa. Hän pitää myös seminaarin ammattitaiteilijoille, opiskelijoille ja opettajille yhdessä Ana Paula Ojedan kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt
kolme kirjaa Mesoamerikan eläinmyyteistä. Mesoamerikka ulottuu Keski-Meksikosta aina Costa Ricaan.

Koko ohjelma verkkosivuillamme.

Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia. Tervetuloa!

Seuraa meitä Facebookissa ja instagramissa @kolibrifestivaali sekä kotisivuiltamme www.kolibrifestivaali.org Lisätietoja medialle: Adriana Minhoto, adriana.minhoto@ninho.fi