23. toukokuu 2023
Tapahtuma

Kirjoita vaikuttavasti

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 23.05.2023 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 23.05.2023 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 28.04.2023 - 23:59
Paikka Fingon koulutustilat
Osoite Lintulahdenkuja 10, 2.kerros Helsinki
Yhteystiedot Anni Vihriälä, anni.vihriala@fingo.fi
Osallistujien enimmäismäärä 16
Maksu Maksullinen
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Haluatko kirjoittaa paremmin ja vakuuttaa lukijasi? Tarvitsetko vinkkejä siihen, miten voit paketoida kestävän kehityksen viestejä lukijaa houkuttelevaan muotoon? Tervetuloa Fingon vaikuttavan kirjoittamisen koulutukseen.

Koulutus on tarkoitettu ensi sijassa sellaisille Fingon jäsenjärjestöjen edustajille, jotka kirjoittavat työssään edes silloin tällöin ja haluaisivat saada viestinsä paremmin perille.

Tuottamasi tekstit voivat olla tiedotteita, uutisia, blogeja, analyyseja tai vaikka mielipidekirjoituksia paikallislehteen. Koulutus sopii eritasoisille kirjoittajille. Osallistujan ei tarvitse olla kokenut viestijä – riittää, että tunnet tarpeesi ja haluat hyödyntää oppimaasi työssäsi.

Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä ja harjoitusta tekstien rakenteiden ja ilmaisun hiomiseen, erilaisten tekstityyppien luomiseen sekä monimutkaisten asioiden yleistajuistamiseen. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta kirjoittamisestasi.

Kouluttajana toimii Maailman Kuvalehden toimitussihteeri Karoliina Knuuti. Karoliina on alan tunnustuksia saanut, erityisesti tieteen yleistajuistamiseen ja tarinankerrontaan erikoistunut toimittaja.

Ilmoittaudu mukaan 28.4. mennessä ja saatuasi vahvistusviestin koulutukseen pääsemisestä lähetä sähköpostilla osoitteeseen karoliina.knuuti@fingo.fi 2.5. mennessä yksi noin yhden sivun mittainen teksti, jonka olet lähiaikoina itsenäisesti tuottanut. Tekstin on hyvä olla sellainen, jota kukaan muu ei ole vielä editoinut. Teksti voi olla esimerkiksi luonnos kolumnista, blogitekstistä, mielipidekirjoituksesta tai verkkojutusta, jonka haluaisit saada julkaistua.

Koulutus on suunnattu ainoastaan Fingon jäsenjärjestöille. 

Koulutus on osa Fingon Voimaa vaikuttamiseen ja viestintään -oppimiskokonaisuutta.