11. lokakuu 2023
Tapahtuma

Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE

Aloituspäivä ja aika 11.10.2023 - 00:00
Päättymispäivä ja aika 11.10.2023 - 00:00
Järjestäjä Allianssi, Rastor-instituutti, SOSTE

Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE

TUOTEKEHITYSTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO

Tämän järjestön palvelumuotoiluun keskittyvän tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon ovat suunnitelleet yhteistyössä Allianssi, Fingo, SOSTE ja Rastor-instituutti. Koulutuksessa kehität järjestösi palveluita vastaamaan asiakastarpeita ja tuottamaan arvoa käyttäjille.

Tuotteista järjestön palveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin!

Hanki uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen ja oivalla, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi palveluksi. Koulutuksessa hyödynnät palvelumuotoilu- ja Lean-työkaluja asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Kehittämällä järjestön palveluita luot uutta kiinnostavaa ja tuloksellista järjestötoimintaa. 

Tuote- ja palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote- tai palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Koulutuksen aikana sovellat opittuja asioita käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi tuotteita ja palveluita jo opintojen aikana.