26. lokakuu 2021
Tapahtuma

Järjestön palvelumuotoilu – Allianssi, Fingo, SOSTE

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 26.10.2021 - 00:00
Ilmoittaudu viimeistään 24.09.2021 - 00:00
Paikka Espoo
Järjestäjä Allianssi, Fingo, SOSTE ja Rastor-instituutti

Tämän järjestön palvelumuotoiluun keskittyvän tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon ovat suunnitelleet yhteistyössä Allianssi, Fingo, SOSTE ja Rastor-instituutti. Koulutuksessa kehität järjestösi palveluita vastaamaan asiakastarpeita ja tuottamaan arvoa käyttäjille.

Tuotteista järjestön palveluita käyttäjälähtöisesti palvelumuotoilun keinoin!

Hanki uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen ja oivalla, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi palveluksi. Koulutuksessa hyödynnät palvelumuotoilu- ja Lean-työkaluja asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Kehittämällä järjestön palveluita luot uutta kiinnostavaa ja tuloksellista järjestötoimintaa. 

Tuote- ja palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote- tai palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Koulutuksen aikana sovellat opittuja asioita käytännön työtehtävissäsi ja kehität oman työyhteisösi tuotteita ja palveluita jo opintojen aikana. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://www.rastorinst.fi/koulutus/jarjeston-palvelumuotoilu-allianssi-fingo-soste/

Kysy lisätietoja

Kaija Lehtinen asiakkuuspäällikkö 040 128 9700 kaija.lehtinen@rastorinst.fi