1. lokakuu 2022
Tapahtuma

Intoa ja ideoita kestävän kehityksen opetukseen

Syyskuun alussa 2022 Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry julkaisi monipuolisen kattauksen upouusia videoita ja tehtäviä kestävän kehityksen opetukseen. Syys-lokakuussa järjestämme kahdeksan koulutusta opettajille ja muille nuorten parissa työskenteleville aikuisille.

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 01.10.2022 - 00:00
Päättymispäivä ja aika 31.10.2022 - 00:00
Kieli Suomi
Järjestäjä Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry

Koulutuksissa pääset tutustumaan uusiin tehtäväpaketteihimme, suunnittelemaan niiden hyödyntämistä omassa työssäsi ja jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Saat roppakaupalla uusia ideoita ja neljä laadukasta tehtäväpakettia eri kestävän kehityksen teemoista.

Tehtäväpakettien ja koulutuksen tarkempina teemoina ovat maailmankauppa, sukupuolten tasa-arvo, ilmastonmuutos sekä demokratia ja yhteiskunnassa vaikuttaminen. Tehtäväpaketit julkaistaan Toivoa ja toimintaa -sivustolla, ja kaikkia teemoja lähestytään tiedon, vaikuttamisen ja tunnetaitojen kautta. 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yläkoulun ja toisen asteen opettajat sekä muut nuorten parissa työskentelevät aikuiset. Kouluttajina toimivat ympäristö- ja globaalikasvatuksen asiantuntijat Eeva Kemppainen ja Pinja Sipari.

Ilmaisia koulutuksia järjestetään syys-lokakuussa 2022 verkossa ja lähikoulutuksina. Jokaisessa koulutuksessa käsitellään kaikkia neljää teemaa. Koulutukset järjestetään klo 10-16. Lämpimästi tervetuloa mukaan sinulle sopivaan koulutuspäivään! 

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta haluamaasi koulutuspäivää:

Koulutukset ja tehtäväpaketit tuotetaan ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroin.

Lisätietoja: Pinja Sipari, Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry, pinja.sipari at bmol.fi

Lue lisää koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan.