27. huhtikuu 2022
Tapahtuma

Instagram haltuun -päivitä tietosi ja viesti vaikuttavasti

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 27.04.2022 - 13:00
Päättymispäivä ja aika 27.04.2022 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 24.04.2022 - 00:00
Paikka Zoom (linkki lähetetään ilmoittautuneille)
Kieli Finnish
Yhteystiedot koulutus@fingo.fi
Kesto 3 tuntia
Järjestäjä Fingo

Instagram on noussut entistä tärkeämmäksi viestintäkanavaksi. Nykyään sen seuraajamäärät ylittävät jopa Facebookin. Instagram on se paikka, jossa löydät yleisön tärkeälle viestillesi, ja jossa voit sitouttaa seuraajia järjestösi asioihin ja toimintaan. Tule siis mukaan ottamaan haltuun Instagramin monipuoliset ominaisuudet ja päivittämään tietotaitosi.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Fingon jäsenjärjestöille, jotka jo käyttävät Instagramia ja haluavat oppia viestimään sillä vaikuttavammin viestintäammattilaisen avulla.

Koulutus tarjoaa osallistujille käytännönläheisiä vinkkejä siitä, miten hyödyntää Instagramia osana järjestön viestintää. Koulutuksessa kuulet ajankohtaista tietoa Instagram-julkaisemisen monipuolisista mahdollisuuksista ja vuorovaikutuksen merkityksestä kanavalla. Saat lisäksi muutamia suoraan käytäntöön vietäviä malleja ja harjoitteita tehdäksesi entistä parempaa Instagram-sisältöä.

Kouluttajana toimii viestinnän ja sosiaalisen median pitkän linjan asiantuntija Piritta Seppälä Viestintä-Piritta Oy:sta.

Koulutuksen sisältö:
– Missä Instagramissa mennään ja keitä sieltä voi tavoittaa?
– Instagramin monipuoliset julkaisutyypit ja vinkit hyviin sisältöihin
– Algoritmien tilanne Instagramissa
– Vuorovaikutuksen merkitys osana Instagram-onnistumista
– Hashtageja ja tägäyksiä: mitä, milloin ja kuinka?
– Oman järjestön Instagram-viestinnän kehittäminen: strategia, kansainvälisyys, eettisyys
– Instagram-viestinnän vaikuttavuus ja mittaaminen

Koulutuksessa saat myös konkreettisia vinkkejä hyvän Insta-kuvan ottamiseen, kuvan kevyeen käsittelyyn, videoiden ja live-videoiden käyttöön sekä keloihin ja tarinoihin.

Kouluttajamme voi näyttää koulutuksen aikana esimerkkejä Instagramin mobiilisovelluksesta myös suoraan. Hän käyttää iPhone12-mallin puhelimen sovellusta esimerkeissään. Huomioithan, että oman puhelimesi sovelluksessa kaikki toiminnallisuudet eivät välttämättä siis ole samassa paikassa kuin kouluttajalla. Koulutus pidetään etätilaisuutena Zoomissa. Koulutukseen mahtuu mukaan enintään 25 osallistujaa. Koulutuksen hinta Fingon jäsenjärjestöille on 30 euroa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!