15. helmikuu 2023
Tapahtuma

Globaalikasvatusverkoston teematapaaminen: Tunnetaidot ja tunteiden käsittely globaalikasvatuksessa

Aloituspäivä ja aika 15.02.2023 - 13:00
Päättymispäivä ja aika 15.02.2023 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 13.02.2023 - 23:59
Paikka Fingon koulutustilat
Osoite Lintulahdenkuja 10, 2.krs Helsinki
Yhteystiedot Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi
Maksu Maksuton
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Lämpimästi tervetuloa globaalikasvatusverkoston vuoden ensimmäiseen teematapaamiseen ke 15.2. klo 13-15.30! Tapaamisen aiheena on tunnetaidot ja tunteiden käsittely globaalikasvatuksessa. 

Tapaamisen alussa psykologi Heikki Vanhanen kertoo tunnetaidoista ja tunteiden käsittelystä psykologian näkökulmasta. Rauhankoulun Annukka Toivonen kertoo järjestön käytännön kokemuksia siitä, miten tunteiden käsittelyä on sovellettu Rauhankoulun draamatyöpajoihin. Heikki ja Annukka ovat yhdessä työstäneet Rauhankoulun globaalikasvatusta tunteiden näkökulmasta. Alustusten jälkeen päästään jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan aiheesta globaalikasvatuskollegojen kanssa. 

Tapaaminen järjestetään Fingon toimistolla osoitteessa Lintulahdenkuja 10. Tilaisuuteen voi osallistua vain paikan päällä. Tapaamisen alussa tarjolla on kahvia, teetä ja pientä herkkua.   

Teematapaamiseen ovat tervetulleita kaikki globaalikasvatusta tekevät ja siitä kiinnostuneet toimijat!  

Globaalikasvatusverkosto kokoontuu vuoden 2023 aikana neljän teematapaamisen merkeissä. Teematapaamisten tavoitteena on tukea järjestöjen vertaisoppimista globaalikasvatuksen ajankohtaisista aiheista. Tapaamisten aiheet on valittu verkostossa mukana olevien toiveiden pohjalta. 

** 
Fingon koordinoimaan globaalikasvatusverkostoon kuuluu lähes 100 globaalikasvatuksen alalla toimivaa kansalaisjärjestöä. Verkoston tavoitteena on edistää globaalikasvatusta Suomessa ja se tarjoaa yhteistyökumppaneilleen laaja-alaista asiantuntemusta globaalikasvatuksen kentältä. Verkostoon voivat liittyä kaikki globaalikasvatuksen parissa toimivat järjestöt, jotka kunnioittavat ja haluavat edistää ihmisoikeuksia ja Agenda 2030-tavoitteita.Toimintaan voi osallistua siltä osin kuin toiminta tukee järjestön omia tavoitteita. Verkoston seuraamisvinkkejä on koottu seuraa meitä -sivuille. Lisätietoja: https://globaalikasvatus.fi/verkosto