Tapahtumakutsu: Fingo Talks Inequality: Vammaiset ja kehitys -palkinnon julkistus. 2. joulukuuta kello 13-15, Fingon toimisto. Järjestäjinä Vammaiskumppanuus ja Fingo. Kuvassa taustalla neljä kenialaisen KAIH-järjestön jäsentä.
2. joulukuu 2022
Tapahtuma

Fingo Talks Inequality: Vammaiset ja kehitys -palkinnon julkistus

Network event helsinki

Aloituspäivä ja aika 02.12.2022 - 13:00
Päättymispäivä ja aika 02.12.2022 - 15:00
Paikka Fingon toimisto
Osoite Lintulahdenkuja 10 (2. krs) Helsinki 00500
Kesto Kaksi tuntia
Maksu Ilmainen
Järjestäjä Vammaiskumppanuus, Fingo

Tervetuloa Vammaiskumppanuuden ja Fingon drop in -tapahtumaan perjantaina 2. joulukuuta kello 13–15. Tilaisuuden kohokohtana palkitaan tämän vuoden Vammaiset ja kehitys -palkinnon voittaja. Kuulet lisäksi eri tavoin vammaisten ihmisten elämistä meillä ja muualla, pääset kokeilemaan viittomakieltä ja saat tietää, mitä Vammaiskumppanuus ja sen jäsenjärjestöt tekevät ympäri maailmaa. Tilaisuudessa esiintyy myös runoilija Sanni Purhonen, jonka vahvat runot käsittelevät muun muassa kehollisuutta, naiseutta ja vammaisten oikeuksia. Tapahtuma järjestetään kansainvälisen vammaisten päivän alla Fingon toimistolla.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä: https://forms.office.com/r/7u7EjVJn22

Ohjelma:

13.00: tilaisuuden avaus ja Vammaiset ja kehitys -palkinnon luovutus

13.30: viittomakielen opetusvartti

14.00: Runoilija Sanni Purhonen esiintyy.

14.30: viittomakielen opetusvartti

15.00: tilaisuus päättyy

Kuva: Veera Lehto-Michaud / Vammaiskumppanuus. Kuvissa esiintyvät henkilöt ovat kenialaisen KAIH-järjestön jäseniä. He ovat kehitysvammaisia ja aktiivisia järjestön toiminnassa kokemusasiantuntijoina.

Mikä Fingo Talks Inequality?

Tapahtuma lanseeraa Fingo Talks Inequality -keskustelusarjan. Keskustelusarja tuo näkyviin rakenteellisen sosiaalisen eriarvoisuuden ja osoittaa, miten eriarvoisuutta tunnistetaan ja puretaan kehityspolitiikassa. Tilaisuuksien keskiössä ovat Fingon jäsenjärjestöt, jotka tuovat esiin osaamistaan ja ratkaisujaan eriarvoisuuden vähentämiseksi. Keskustelutilaisuudet jatkuvat ensi vuonna, ja ne ankkuroituvat YK-päiviin.

Ps. Vinkkinä lauantaina 3.12. järjestettävä Disability Day Art & Action, eli tuttavallisemmin DiDa-festivaali kello 15–21. Tapahtumaan voi osallistua Helsingin Musiikkitalolla tai striimin kautta. Lisätietoja festivaalin verkkosivuilla: https://www.disabilityday.net/