10. syyskuu 2022
Tapahtuma

FALA Live Event

Join us in celebrating African Finnish-African Literature and Arts Project-FALA.

Muu tapahtuma

Aloituspäivä ja aika 10.09.2022 - 10:00
Päättymispäivä ja aika 10.09.2022 - 14:00
Paikka Annantalo, Helsinki
Järjestäjä Finnish-African Society ry / Suomen Afrikka-Seura ry

Join us, as we celebrate African, Afro-Finnish and Black Literature and Arts on Saturday 10th September from 10-14 in Annantalo, Helsinki City Center. This is a FREE family event packed with activities from music performances, dance performances, poetry, panel discussions, book exhibitions and African food.

Share with your friends, networks and come help us celebrate the beauty of African literature and Arts.

This event is supported and funded by Moniheli and the City of Helsinki and organized by the Finnish-African Society.

Tule juhlistamaan kanssamme afrikkalaista, afrosuomalaista ja mustaa kirjallisuutta ja taidetta FALA Live Event -tapahtumaan lauantaina 10.9. kello 10-14 Annantalolla, Helsingin keskustassa. Kyseessä on maksuton ja perheystävällinen tapahtuma, joka tuo yhteen luovien alojen ammattilaisia; taiteilijoita, kirjailijoita sekä taiteen ja kirjallisuuden ystäviä juhlimaan ja jakamaan kokemuksiaan.

Tapahtuma pyrkii tuomaan yhteen afrikkalaisia ja afrosuomalaisia taiteilijoita sekä eri kulttuuritoimijoita. Ohjelmassa on paneelikeskustelu, tanssiesityksiä, runoutta, lapsille muskari ja tarinankerrontaa sekä maalaustyöpaja.

FALA Live Event on osa Finnish African Literature and Arts -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta afrikkalaisten ja afrosuomalaisten kirjailijoiden ja taiteilijoiden työstä ja luoda tilaa heidän työn näkyvyydelle ja merkityksille Suomen kirjallisuuden ja taiteen aloilla. Vuonna 2022 FALA -hanke järjestetään toista kertaa ja sitä rahoittavat Moniheli sekä Helsingin kaupunki.

Kutsumme sinut ja ystäväsi lämpimästi mukaan!