19. joulukuu 2022
Tapahtuma

EU-RAHOITUSINFO: Erasmus+-, CERV- ja Euroopan solidaarisuusjoukot ohjelmien järjestöille tarjoamat mahdollisuudet

Pohditko, mistä hakea rahoitusta Suomessa tehtävään globaalikasvatukseen, nuorten osallisuuden edistämiseen tai vaikkapa rauhaan ja demokratiaan liittyvien projektien toteuttamiseen? Kaipaako järjestösi lisätietoa ja vinkkejä EU-ohjelmien tarjoamien rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen?

Network event Rahoitusinfo

Aloituspäivä ja aika 19.12.2022 - 14:00
Päättymispäivä ja aika 19.12.2022 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 14.12.2022 - 23:59
Paikka Fingon toimisto
Osoite Lintulahdenkuja 10 Helsinki
Yhteystiedot Anna Kivimäki-Pelluz (anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi)
Maksu Tapahtuma on maksuton
Järjestäjä Fingo

Pohditko, mistä hakea rahoitusta Suomessa tehtävään globaalikasvatukseen, nuorten osallisuuden edistämiseen tai vaikkapa rauhaan ja demokratiaan liittyvien projektien toteuttamiseen? Kaipaako järjestösi lisätietoa ja vinkkejä EU-ohjelmien tarjoamien rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen?  

Tervetuloa Fingon EU-rahoitusinfoon kuulemaan Erasmus+-, CERV- ja Euroopan solidaarisuusjoukot ohjelmien tarjoamista mahdollisuuksista!

Rahoitusinfo järjestetään yhdessä Opetushallituksen ja Oikeusministeriön asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuudesta saat hyödyllistä tietoa Erasmus+, CERV- ja Euroopan solidaarisuusjoukot ohjelmien  painopisteistä, järjestöille kiinnostavista rahoitusmahdollisuuksista ja rahoittajien vinkeistä. Samalla pääset kysymään mielenpäällä olevia kysymyksiä ja vaihtamaan kokemuksia muiden kanssa.

Info-osuutta klo 14–15 on mahdollista seurata myös etänä (tilaisuutta ei tallenneta). Tauon jälkeen jatkamme glögien ja joulutorttujen sekä kokemusten jakamisen merkeissä ja kuulemme globaalikasvatusjärjestöjen ja rahoittajien käytännönvinkkejä EU-hakuihin liittyen.


OHJELMA

OSA 1 klo 14-15 (mahdollista seurata etänä, esitysmateriaalit jaetaan osallistujille)

Ohjelma ja esittäytymiset

Tietoa EU-ohjelmista, hakuajoista ja ohjeista järjestöille

  • Erasmus+ -ohjelma nuorisoalan, liikunnan ja aikuisten oppimisen parissa toimiville kumppanuus-, liikkuvuus- ja kehittämishankkeisiin (Mauri Uusilehto, OPH)
  • CERV – Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot -rahoitusohjelma (Roosa Talvitie, Oikeusministeriö)
  • Euroopan Solidaarisuusjoukot-ohjelma nuorten osallistumisen, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden edistämiseen (Mauri Uusilehto, OPH)

Q & A

OSA 2 klo 15-16 (vain lähiosallistujille, tarjolla glögiä ja joulutorttuja)

Kokemuksia ja vinkkejä aiemmista hankkeista: Minkälaisia hankkeita on rahoitettu, miksi kannattaa hakea ja miten rahoitukset voivat tukea järjestöjen toimintaa (OPH ja Oikeusministeriö, järjestöpuheenvuoro)

Pienryhmäporina

Yhteinen purku, aikaa kysymyksille ja keskustelulle

Tilaisuus päättyy klo 16


Tilaisuus on avoin ja suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan, vaikka EU-rahoituksen hakeminen ei juuri nyt olisikaan ajankohtaista!