13. toukokuu 2022
Tapahtuma

Ehta Rahan joukkorahoituskorttipakka-aamukahvit

Muu tapahtuma

Aloituspäivä ja aika 13.05.2022 - 08:30
Päättymispäivä ja aika 13.05.2022 - 11:00
Paikka Sitran kokoushuone von Neumann
Osoite Itämerenkatu 11-13 Helsinki
Kieli Suomi
Yhteystiedot Marika Lohi, marika.lohi@ehtaraha.fi, +358 50 357 4661
Järjestäjä Osuuskunta Ehta Raha

Onko sinulla palvelu, yritysidea tai vaikkapa hanke, jonka toteuttamista tai kehittämistä haluaisit edistää joukkorahoituksella? Tai onko yhteisössäsi tarve, jonka ratkaisun rahoittamiseen harkitsette joukkorahoittamista?

Tule Ehta Rahan aamukahveille tutustumaan joukkorahoituspakkaan. Se on pelillistetty työkalupakka, joka auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan joukkorahoitukampanjan.

Pakan avulla yhdessä suunnitteleminen on määrätietoista ja ohjattua, mutta myös innostavaa ja kivaa. Korttipakan pelimekaniikka ohjaa järjestelmällisesti myös peilaamaan toimintaa yhteisön arvojen ja sidosryhmien näkökulmasta. Se on kokonaisvaltainen työkalu toiminnan kehittämiseen.

Aamukahveilla jätämme kalvosulkeiset ja turhat löpinät väliin ja siirrymme suoraan käytännössä testaamaan joukkorahoituspakkaa. Jos haluat varmistaa, että juuri sinun tarvettasi päästään työstämään pakan avulla, laita meille ennakkoon viestiä kimmo.hokkanen@ehtaraha.fi

Ensimmäinen pelikierros alkaa 8.45 ja vähemmän aamuvirkutkin pääsevät mukaan toiselle kierrokselle klo 10.00. Voit osallistua vain toiseen tai vaikka molempiin (jos tilaa riittää).

Pelin lisäksi tarjolla aamukahvit ja pientä purtavaa.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi lippulinkistä. Tapahtuma on maksuton.

www.eventbrite.com/e/ehta-rahan-aamukahvit-joukkorahoituspakka-tickets-331987592827