Kuva: Heidi Hietanen / Maailma kylässä -festivaali

Hinnat ja ehdot

Kunkin koulutuksen osallistumismaksu ilmoitetaan Fingon koulutuskalenterissa koulutuksen kohdalla. Lasku lähetetään jälkikäteen osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Hinnat

Koulutusten osallistumismaksut on porrastettu siten, että hinta on edullisin Fingon jäsenjärjestöille. Joissain tapauksissa koulutusten hinnat saattavat poiketa tässä ilmotetuista hinnoista.

  • Yksipäiväisen koulutuksen osallistumismaksu on 30€ Fingon jäsenjärjestöille, 60€ muille järjestöille ja 120€ muille osallistujille.
  • Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 60€ Fingon jäsenjärjestöille, 120€ muille järjestöille ja 240€ muille osallistujille.
  • Puolipäiväisen koulutuksen hinta on 20€ Fingon jäsenjärjestöille, 40€ muille järjestöille ja 80€ muille osallistujille.
  • Osa lyhyistä koulutuksista on maksuttomia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Jokaisesta koulutuksesta ja osallistujasta täytetään oma ilmoittautumislomake. Jos sähköinen lomake ei toimi, ota yhteyttä osoitteeseen koulutus@fingo.fi.
 
Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat automaattisen vastauksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta, mikä ei kuitenkaan tarkoita vielä paikkaa koulutuksessa. Otamme sinuun yhteyttä, kun osallistumisesi on hyväksytty. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.
 
Koulutuksiin voivat osallistua ainoastaan etukäteen hyväksytyt osallistujat. Mahdollisista muutoksista (esimerkiksi osallistujan vaihtumisesta järjestön sisällä) tulee sopia etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa lähettämällä viesti osoitteeseen koulutus@fingo.fi.

Peruutus

Koulutuspaikan peruuttamisesta on ilmoitettava osoitteeseen koulutus@fingo.fi viimeistään kolme arkipäivää ennen koulutusta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme täyden hinnan. Peruutustapauksissa emme toimita koulutuksen materiaaleja.

Matkakulujen korvaaminen

Fingo korvaa matkakuluja koulutukseen osallistuvien järjestöjen edustajille seuraavasti: Enintään kolmelle yhden järjestön edustajalle matkat Suomen rajojen sisällä kotipaikkakunnan ja koulutuspaikkakunnan välillä halvimmalla julkisella kulkuneuvolla (bussi tai juna). Maksettavista matkakuluista vähennetään 17 euron omavastuuosuus.

  • Kulut korvataan koulutuksen jälkeen osallistujan toimitettua matkalaskulomakkeen ja alkuperäiset matkaliput sen liitteenä. Matkalasku maksetaan, kun koulutuksen osallistumismaksu on suoritettu Fingolle.
  • Korvaus koskee yhtä meno-paluu-matkaa koulutusta kohti riippumatta koulutuksen pituudesta. Kaupungin sisäisiä matkoja emme korvaa. Jos matka lähtee muualta tai päättyy muualle kuin kotipaikkakunta, korvaus maksetaan vain kotimatkan osalta.
  • Oman auton käytöstä aiheutuneita kuluja korvaamme vain poikkeustapauksissa perustellusta syystä. Asiasta on sovittava etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa (koulutus@fingo.fi). Jos matka päädytään korvaamaan, korvauksen suuruus on yhtä kuin halvimmalla julkisella kulkuneuvolla tehty vastaava matka. Tällöin matkalaskuun liitetään mukaan tiedot vastaavan matkan hinnasta julkisia kulkuneuvoja käytettäessä.
  • Taksimatkat hyväksytään vain silloin, kun taksin käyttö on ainoa tapa matkustaa tietty, kohtuullisen lyhyt etäisyys. Lentomatkoja emme pääsääntöisesti korvaa.

Liikuntarajoitteisten henkilöiden suhteen noudatamme tarpeen mukaan ohjeiden väljempää tulkintaa.

Todistus

Maksullisista, vähintään yhden päivän kestävistä koulutuksista jaetaan halukkaille osallistumistodistus. Todistuksen saaminen edellyttää osallistumista vähintään 3/4 koulutuksesta.